Podręcznik planowania Fujitsu Maw3300 Np Series to wysoce wydajna platforma umożliwiająca tworzenie i obsługę szerokiego zakresu aplikacji. Przystępny interfejs użytkownika i wydajne wsparcie dla wielu platform sprzyjają tworzeniu i wdrażaniu aplikacji, które są zgodne z wymaganiami biznesowymi. Platforma zawiera zaawansowane funkcje zarządzania i zabezpieczenia, które zapewniają wysokie stopnie wydajności, wsparcie dla wielu środowisk i funkcje umożliwiające tworzenie i wdrażanie aplikacji w dużych sieciach. Dzięki swojej wydajności i elastyczności Podręcznik planowania Fujitsu Maw3300 Np Series jest idealnym rozwiązaniem dla firm, które chcą tworzyć i wdrażać wydajne aplikacje wielu platform.
Ostatnia aktualizacja: Podręcznik planowania Fujitsu Maw3300 Np Series
Po dodaniu otrzymasz e-mail z informacją
- Przejdź do menu głównego Przejdź do treści
Znany i lubiany podręcznik, który starannie omawia składniki pokarmowe i ich rolę w żywieniu człowieka. Dokładne schematy i przystępne wyjaśnienia ułatwiają zrozumienie skomplikowanej tematyki biochemicznej.
Podkreśla znaczenie właściwego odżywiania się i przestrzega przed często popełnianymi w tym zakresie błędami. Publikacja omawia układ pokarmowy i metabolizm poszczególnych składników żywnościowych. Następnie wprowadza w zagadnienia gospodarki energetycznej organizmu, związanym z nią zapotrzebowaniem na poszczególne składniki oraz normami żywieniowymi. Podręcznik odwołuje się do najnowszych zaleceń dietetyków.
Treść urozmaica bogaty materiał zdjęciowy. Pytania i polecenia pomagają samodzielnie sprawdzić poziom opanowanej wiedzy.
Sprawdź pozostałą ofertę do nauki zawodu: http://sklep. pl/technik-zywienia-i-uslug-gastronomicznych
Format:B5Rok wydania:2021Oprawa:MiękkaLiczba stron:248Typ publikacji:podręcznikNośnik:książkaNr wydania:VII zmienioneWydawnictwo:WSiPSymbol:165913EAN-13:978830215258054ISBN:9788302152580
Paczka
- Waga0. 393 kg
Inne z tej serii/cyklu
-20%
Dodano do koszyka
Ilość: szt.
Cena: zł Wartość koszyka: Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T. 15 (Planowanie i ocena żywienia). Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do komponowania diety w zależności od potrzeb osób, dla których jest przeznaczona, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia, z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Treści teoretyczne autorzy poparli licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego zastosowania podanych informacji. Format:B5-PRok wydania:2021Oprawa:MiękkaLiczba stron:336Typ publikacji:podręcznikNośnik:książkaNr wydania:VIIIWydawnictwo:WSiPSymbol:147502EAN-13:978830213481456ISBN:9788302134814MEN:2013 -20% Dodano do koszyka Ilość: szt. Cena: zł Wartość koszyka: Paczka
Waga0. 512 kg
Inne z tej serii/cyklu